Wildkaart

Wildkaart

Wild specialiteiten 

''Wild en Gevogelte voor liefhebbers''

Klik hier om te reserveren.

Koude voorgerecht.

 

Carpaccio van ree.
Dun gesneden ree met een garnituur van groeten.
€13,50
   

Warm voorgerecht.

 

Eendenborst.
Zoals de jager zijn vrouw het liefst eet, rosé met een orange saus.
€18,50
   

Soep.

 

Wildsoep.
ver getrokken stevige donker bouillon met een vleugje Italiaanse Massada wijn.
€6,00
   

Hoofgerecht.

 

Reebief St. Hubertus.
De mooiste bief van het ree met cumberlandsaus.
€25,50
Reebout.
Op groot moeders wijze gebraden met een fluweel zachte saus
€22,50
Reepeper.
Pikant maar zacht van smaak met rode kool en aardappelpuree
€21,50
Wildzwijn.
Wildzwijn bief met rode port saus.
€23,50
Fazantfilet.
Gebraden gebardeerd en gereserveerd met elsace zuurkool.
€23,50
Hazenrugfilet.
Krachtige wildsaus van kruidige ontbijtkoek
€23,50
Al onze gerechten worden gereserveerd met rauwkost, wild garnituur welke horen bij het jaargetij